Home » About us

About us

Inspirocin microdosing is een merknaam van de therapeutische divisie van Mycologics. Een duurzame producent van psilocybine bevattende truffels van farmaceutische kwaliteit voor toekomstige medische behandeling en zelfzorg van psychische aandoeningen.

Wij zijn van mening dat een andere mindset en  nieuwe benaderingen nodig zijn voor de behandeling van mensen die  worstelen met hun geestelijke gezondheid. We worden gemotiveerd door de  groeiende belangstelling voor de genezende kracht van psilocybine, de  actieve stof die in onze truffels wordt aangetroffen en die de kern vormt van een potentiële nieuwe klasse van behandelingen voor een reeks psychische aandoeningen, zoals depressie en angst.

Als marktleider in de ontwikkeling en teelt van psilocybine bevattende truffels van hoge kwaliteit, zetten we ons in om:

1. Beleidsmakers en regelgevers  voorlichten over de mogelijke voordelen van psilocybine voor het welzijn  van mensen en de positieve effecten van dergelijke nieuwe behandelingen  op de stijgende maatschappelijke kosten van geestesziekten;

2. Onze microdoses psilocybine beschikbaar maken voor medisch onderzoek en klinische proeven en  uiteindelijk toegankelijk maken voor medische behandeling en legitieme  zelfzorg voor miljoenen mensen die er het meeste baat bij hebben.

PLATFORM

We hebben een verticaal geïntegreerd  platform ontwikkeld dat bestaat uit een volledig in-house  ‘spore-to-truffel’ productieproces met een closed-loop supply chain. Ons platform is ontworpen om veilige en consistente truffels van hoge kwaliteit te produceren en bevat  verschillende unieke functies, zoals:

1. Toonaangevende normen voor teelt en kwaliteitsborging;

2. Track & Traceability van grondstoffen en eindproducten;

3. Een milieuvriendelijke, circulaire productie en een 100% natuurlijk geteeld product;

4. Naleving van de geldende wetgeving te allen tijde en onder elk rechtsgebied waarin we actief zijn.

lees meer over onze missie & visie op onze corporate website mycologics.nl